Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa
Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum - Kayýt Anlaþma Koþullarý

Bu forumun yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar itiraz edilebilecek her türlü materyali mümkün olduðu kadar kýsa sürede mesaj panosundan kaldýracak da olsa, bütün mesajlarýn incelenmesi mümkün olmamaktadýr. Bu durumda siz buraya gönderilen her mesajýn, onu gönderen kullanýcýnýn görüþlerini yansýttýðýný, moderatörlerin, yöneticilerin ya da webmasterlarýn (kendilerine ait mesajlar dýþýnda) sorumlu tutulamýyacaðýný peþinen kabul etmiþ bulunuyorsunuz.

Aþaðýlayýcý, müstehcen, kaba, iftira niteliðinde, nefret dolu, tehdit edici, sekse yönelik ya da kanunlarla çeliþecek içerikler göndermeyeceðinizi kabul ediyorsunuz. Bunlarý dikkate almamanýz durumunda hemen ve süresizce mesaj panosundan uzaklaþtýrýlýrsýnýz (ve servis saðlayýcýnýz da haberdar edilir). Her mesajýn IP adresi bunlarý engellemek için kaydedilmektedir. Bu forumun moderatörleri, yöneticileri ya da webmasterýnýn, kendi iradeleri doðrultusuna herhangi bir baþlýðý silme, taþýma, kilitleme yetkisi olduðunu kabul ediyorsunuz. Bir kullanýcý olarak her girdiðiniz bilginin veritabanýnda saklanacaðýný kabul ediyorsunuz. Her ne kadar bu bilgiler sizin bilginiz dýþýnda 3. þahýslara verilmeyecek olsa da, herhangi bir 'hack' olayý sonucunda bu bilgiler 3. þahýslara daðýlýrsa bundan webmaster, moderatör ya da yöneticileri sorumlu tutamazsýnýz.

Bu forum sistemi, bazý bilgileri bilgisayarýnýzda saklamak için cookie'leri kullanmaktadýr. Girdiðiniz özel bilgilerin hiçbiri bu cookie'lerde bulunmamaktadýr, bunlarýn tek amacý forumda daha rahat bir gezinti yapabilmenizdir. E-posta adresiniz sadece kaydýnýzý onaylamak ve þifrenizi yollamak içindir (Ve unuttuðunuz zaman þifrenizi yeniden yollamak için).

Aþaðýdaki kabul ediyorum baðlantýsýna basmak sureti ile yukarýdaki bütün koþullarýn baðlayýcýlýðýný kabul edersiniz.




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
Tasarým : Mahmut ÖZDEMÝR