nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: r May 27, 2009 10:52 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Okulumuz Öðrencileri Ýlçemiz Kaymakamýyla Röportajda...
[center]
[/center]

Okulumuz 5/B sýnýfý öðrencilerinden Melek UYGUN, Hilal Yýldýz ÞANLI, Mine Merve ÇAKIR ve Gamze AYAN ilçemiz kaymakamý Sayýn Uður KALKAR ile röportaj yaptýlar.

Derslerinde iþledikleri bir konunun gereði olarak röportaj yapmalarý gereken öðrencilerimiz konuyu daha iyi kavrayabilmek için uygulamalý olarak kendilerine verilen ödevi baþarýyla tamamladýlar. Ýlçemiz kaymakamý ile röportaj yapmak isteyen öðrencilerimiz ilçe kaymakamlýðýndan randevu alarak röportajlarýný gerçekleþtirdiler.

Röportajýn konusu kaymakamlýk ve Çaykara oldu. Ýþte öðrencilerimizin ilçe kaymakamý Sayýn Uður KALKAR ile yaptýðý röportajdan bazý alýntýlar:

Kaymakamýn görevlerini bize kýsaca anlatýr mýsýnýz?
Kaymakam ilçenin en büyük mülki amiridir. Ýlçenin asayiþinde ve güvenliðinin saðlanmasýnda birinci derecede sorumludur. Kaymakam ilçede devletin ve hükümetin temsilcisidir. Kamu kurumlarýnýn iyi ve saðlýklý çalýþmasýný temin eder, kamu hizmetlerini halka en iyi þekilde sunulmasýný saðlar.



Çaykara hakkýnda neler düþünüyorsunuz?
Çaykara her þeyden önce güzel bir ilçe. Bir yerin güzelliðinden bahsedildiði zaman hepimizin aklýna doðasý, iklimi ve coðrafi özellikleri gelir. Bu yönlerinden bakýldýðý zaman Çaykara, ülkemizin en güzel ve nadide yerlerinden bir tanesidir. Esasen bir yerin gerçek güzelliði oradaki yaþayan insanlarýn iyiliðiyle ve güzelliðiyle ölçülür. Bu yönüyle bakýldýðý zaman Çaykara hem ülkemizin hem de dünyanýn en kýymetli yerlerinden bir tanesidir.


Ýlçenin genel sorunlarý nelerdir?
Eðitim ile ilgili sorunlar, saðlýk ile ilgili sorunlar, altyapý ile ilgili sorunlar, düzensiz yapýlaþma ile ilgili sorunlar, çevre ile ilgili sorunlar olarak belirtebiliriz.



Okulumuz hakkýnda neler düþünüyorsunuz?
Evet, okulunuzun mevcut binalarýný ve derslik sayýsýný bulmadýðýmýzdan dolayý daha çok derslikler, yeterli miktarda laboratuar, teknoloji sýnýfý ve kütüphanesinin bulunduðu yeni ve modern bir binaya sahip olmasýný arzu ediyoruz. Okulun mevcut baþarýsýndan memnun olmakla birlikte kalitenin çok daha artýrýlarak ülkemizin en iyi okullarýndan birisi olmasýný istiyoruz.

Kaynak


En son myefsane tarafndan r May 27, 2009 10:54 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
sahina61



Kayt: 24 Oca 2007
Mesajlar: 1289

MesajTarih: r May 27, 2009 5:18 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ödev gereði ugulamalý röporta güzel olmuþ.Emeði geçen 5. sýnýf öðrencilerini tebrik ediyorum. Ýnþallah ileride kendilerini deðiþik makamlarda görürler...
_________________
HH
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Memlekettekiler Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR