nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: Cmt Mar 15, 2008 8:37 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder





Çankýrý'da düzenlenen Türkiye bayanlar ferdi boks þampiyonasýnda 46 kg.da Türkiye þampiyonu olan Çaykaraspor kulübü sporcusu Sevgi Þahin ve ayný turnuvada 60 kg.da Türkiye 3.sü olan Gülcan Akbulut için Çaykara-Dernekpazarý Kültür ve Dayanýþma Derneði’nde bir tören düzenlendi.



Dernek lokalinde düzenlenen törende; Türkiye þampiyonu olan Sevgi Þahin ile Türkiye 3.sü olan Gülcan Akbulut’a altýn ve para ödülü verildi. Çaykaralý iþadamý Yaþar Þahin dereceye giren bayan boksörlere 1000 YTL ödül verirken, Çaykara-Dernekpazarý Kültür ve Dayanýþma Derneði, Çaykaraspor Kulübü Baþkaný M.Kamil Velioðlu, Hasan Karaçay tarafýndan altýnla, ayrýca taký töreni düzenlenerek Çaykaralý iþadamlarý tarafýndan ise para ödülü ile ödüllendirildiler.






Törende bir konuþma yapan Çaykaraspor kulübü baþkaný M.Kamil Velioðlu, “Çaykaraspor kulübü kurulduðu 1985 yýlýndan bu yana sadece futbol branþýnda mücadele etti. Yönetim kurulu olarak aldýðýmýz karar neticesinde boks dalýnda da faaliyet yapma kararý alarak ilk etapta bayan boks takýmýný kurduk. Bunun hemen akabinde bayan boksörlerimiz Çankýrý ilinde düzenlenen Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Þampiyonasýnda 4 sporcu ile mücadele etti. 46 kilo boksörümüz Sevgi Þahin Türkiye þampiyonu olurken 60 kilo boksörümüz Gülcan Akbulut Türkiye 3.sü olmuþtur. Sporcularýmýzýn bu baþarýsý bizleri son derece mutlu etmiþtir. Bundan dolayý kýzlarýmýzý tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum. Bunun yanýnda en kýsa zamanda erkek boks takýmýný da faaliyete geçireceðiz. Ayrýca kulüp olarak yeni branþlar açacaðýz, bunlar ilk etapta Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol olacaktýr. Bu branþlarda yetenekli sporcularýmýzý kulübümüz bünyesinde toplamaya çalýþacaðýz” þeklinde konuþdu.






Kulüp baþkaný Velioðlu, maddi ve manevi olarak Çaykaraspor kulübüne destek olan tüm Çaykaralý hemþerilerimize þükranlarýmý sunuyorum dedi.









Ödül töreninde Çaykara-Dernekpazarý Kültür ve Dayanýþma Derneði yönetim kurulu adýna bir konuþma yapan Dernekpazarý Belediye Baþkaný Ýbrahim Yüce; “Çaykaraspor kulübümüzün spor faaliyet alaný içerisinde yeni açmýþ olduðu bayan ve erkekler boks branþýnda Çaykaramýzý temsilen Çankýrý ilinde düzenlenen Bayanlar Türkiye Ferdi Boks þampiyonasýnda mücadele edip, bir Türkiye þampiyonluðu birde Türkiye üçüncülüðü kazanan sporcularýmýzý onure etmek amacýyla bir araya gelmiþ bulunuyoruz. Bu tür faaliyetlerin Çaykaramýzýn tanýtýmýnda büyük katký saðlayacaðýna inanýyorum. Sporcularýmýz Sevgi Þahin, Gülcan Akbulut ve antrenörümüz Hasan Bala’yý bu baþarýlarýndan dolayý kutluyor bu tür faaliyetlerde Çaykaraspor kulübünün daima yanýnda olacaðýmýzý ifade etmek istiyorum” þeklinde konuþtu.

[small]Haber: Þeref Þaban Keskin [/small]
[small]http://www.caykarahaber.info[/small]
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: Cmt Mar 15, 2008 6:06 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Allah nazardan saklasýn
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Gündem Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR