nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: Cmt Eyl 20, 2008 2:05 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Lisans adaylarýna yönelik Kamu Personeli Seçme Sýnavý, yarýn gerçekleþtirilecek. KPSS, 81 il merkezi ve Lefkoþa´da yapýlacak. Sýnav, yarýn sabah ve öðleden sonra, 1 Temmuz Pazar günü sabah ve öðleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleþtirilecek


KPSS, OSYM tarafýndan 81 il merkezi ve Lefkoþa´da yapýlacak. Sýnav, yarýn sabah ve öðleden sonra, 1 Temmuz Pazar günü sabah ve öðleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleþtirilecek.

Sýnavýn yarýn sabah oturumuna 309 bin 968, cumartesi öðleden sonra oturumuna 212 bin 928, pazar sabah oturumuna 65 bin 631, pazar öðleden sonra oturumuna 42 bin 977 aday katýlacak.

Sýnavýn sabah oturumlarý saat 9.30´da, öðleden sonra oturumlarý ise 14.30´da yapýlacak. Adaylarýn sýnava gelirken yanlarýnda, ÖSS´deki gibi sýnava giriþ ve kimlik belgeleri, nüfus cüzdanlarý, bir fotoðraflarý ile yumuþak uçlu kalem ve silgi bulundurmalarý gerekiyor.

Sýnavýn cumartesi günü sabah oturumunda Genel Yetenek, Genel Kültür ve yabancý dil, öðleden sonraki oturumunda Eðitim Bilimleri, pazar günü sabah oturumunda Hukuk, Ýktisat, Ýþletme, Maliye, Muhasebe; öðleden sonraki oturumunda Çalýþma Ekonomisi ve Endüstrisi Ýliþkileri, Ekonometri, Ýstatistik, Kamu Yönetimi, Uluslararasý Ýliþkiler testleri uygulanacak.

Cumartesi sabah oturumunda Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinin yanýtlanacaðý birinci bölüm 2 saat, yabancý dil testinin yanýtlanacaðý ikinci bölümün süresi 1 saat, cumartesi öðleden sonra oturumu 2.5 saat sürecek.

Pazar günü sabah ve öðleden sonraki oturumlarýn süresi ise 3.5 saat olacak. Sýnavda, Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinin uygulanacaðý yarýnki sabah oturumuna tüm adaylar katýlacak. Sýnavýn diðer oturumlarýna, adaylar girmek istedikleri kadrolarýn gerektirdiði koþullara göre katýlacaklar.

Öðretmen adaylarýnýn, sýnavýn cumartesi günü yapýlacak sabah ve öðleden sonraki oturumuna girmeleri gerekiyor.

Kaynak


En son myefsane tarafndan Cmt Eyl 20, 2008 2:21 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Gündem Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR