nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
gizliozne
Kayt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 141
|
Tarih: Cum Ksm 07, 2008 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir kadýn çocuktur aslýndaçocuk gibi davranmayý severerkeðin kendisine bir çocuða gösterdiði þefkati göstermesini isterbir çocuðu okþar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadýnýama hiç bir kadýn çocuk muamelesi görmek istemezsöylediði þeyler çocukça da olsa dinlenilmesini,dikkate alýnmasýný isteryani bir kadýnýn çocukluk yapmasýna izin vereceksiniz;ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz
bir kadýn güçlüdür aslýndahatta erkeklerden çok daha güçlüdürama bu gücünü herzaman ortaya koymasýný sevmezister ki,erkeðin gücü kendisine huzur versinkendi kendine yapabileceði þeyleri bile erkeðin yapmasýný beklerböylece hem daha kadýn olduðunu hissedecektir hem de erkeðinin ne kadar güçlü olduðunu görecektirancak kadýn gücünü göstermek istediðinde onu engelleyemezsinizyapmak istediði birþey varsa mutlaka yapar
bir kadýn sevgidir aslýndaiçinde her zaman sevgiyi taþýrsevdiklerinden kolay ayrýlamazsevdiklerini kolay kolay kýramazzor sever;ama,tam severbir kadýnýn tam anlamýyla sevebilmesi için yüreðinin kabul ettiðini beyninin de kabul etmesi gerekirve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsýnýzbelki kolayca yüreðine girebilirsinizancak beyninde yer etmemiþseniz her an terk edilebilirsinizsevmediði halde terk etmeyen kadýnlar da var elbettebunun tek nedeni ise engelleyemedikleri "acýmak" duygusudur
bir kadýn yalnýzdýr aslýndahiçbir zaman kadýný bütünüyle elde edemezsinizkendisine ait bir dünyasý vardýr ve orada hep yalnýzdýro dünyaya kimsenin girmesine izin vermezhiçbir anahtar o dünyanýn kapýsýný açamazyalnýzlýk onun sýðýnaðýdýro sýðýnaða ne zaman gireceðine,ne kadar kalacaðýna hep kendisi karar verirsýðýnaktayken oradan çýkmaya zorlarsanýz,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz
bir kadýn çýlgýndýr aslýndaneler yapabileceðini erkek aklý hayal bile edemezüreticiliðinin sýnýrý yokturama bunu ortaya çýkartmak için hayatýnýn erkeðini beklerhoyratça harcamaz üreticiliðinisadece erkeðine saklarbir kadýnýn gerçek erkeði olmayý baþarabilmiþseniz çok þanslýsýnýz demektirçünkü hayatýn içinde olan herþey ancak kadýnlar olduðunda anlam kazanýyoryemek yemek,su içmek bilebir kadýnýn elinden içtiðiniz suyla kendi kendinize bardaðý doldurup içtiðiniz su arasýndaki lezzet farkýný anlayabiliyormusunuz?anlýyorsanýz ne mutlu sizeanlamýyorsanýz ne yazýk ki yaþamýyorsunuz
bir kadýný aðlatýrken çok dikkat edin!!!
çünkü Allah gözyaþlarýný sayar!!!!
kadýn;erkeðin kaburgasýndan yaratýldý,ayaklarýndan yaratýlmadý!!!
öyle olsaydý ezilirdi!!!
üstün olsun diye baþýndanda yaratýlmadý!!
AMA GÖÐSÜNDEN YARATILDI
Eþit olsun diye
kolun biraz altýndaKorunsun diye!!!
KALP HÝZASINDA SEVÝLSÝN DÝYE!!! _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
feyzossss
Kayt: 30 Mar 2008 Mesajlar: 675
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Ayy bu yazýya katýlmamak elde diil kadýnlar tam iþte böyle ama tabiki anlamak lazým paylasýmýn için cok teskekkurler:D*clap**clap**clap* _________________ Yüreðine güneþ koy, yüreðine bulut koy, yüreðine yýldýz koy yola devam .... |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 9:55 am Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim feyzacým anlamak lazým evet _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
tasasiz61
Kayt: 07 Ksm 2008 Mesajlar: 3
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Bi anlasak:)*clap* |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
uðraþsa insanlar anlýyacak ama ben kimsede bir çaba göremiyorum anlama konusunda artýk kimse uðraþmýyo biri olmazsa hemen diðeri olsun diye malesef _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben çok iyi anlýyorum onlarý  |
|
Baa dn |
|
 |
feyzossss
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | genc_beyin yazdý:
uðraþsa insanlar anlýyacak ama ben kimsede bir çaba göremiyorum anlama konusunda artýk kimse uðraþmýyo biri olmazsa hemen diðeri olsun diye malesef |
katýlýyorum sana arkadasým :S _________________ Yüreðine güneþ koy, yüreðine bulut koy, yüreðine yýldýz koy yola devam .... |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | Myefsane yazdý:
Ben çok iyi anlýyorum onlarý  |
ne mutlu sana:D _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
Zahide
Kayt: 09 May 2008 Mesajlar: 165 Konum: Van
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
süper anlattýnýz çok teþekkür ederiz |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
rew@
Kayt: 10 Ksm 2008 Mesajlar: 86
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 1:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
yazý çok güzel..güzel tesbitlerde bulunulmuþ.. tþkkr ederiz ..*clap* |
|
Baa dn |
|
 |
unbroken
Kayt: 15 ub 2008 Mesajlar: 10
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 5:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
erkelerýn kadýnlarý anlayabilmesi ütopya!!bu yüzden de kadýnlarý az anlamaya çalýsýp cok sevmek yapabýlecekleri en iyi iþ.. _________________ bu yük senin Allahým çekeðim naçarým
senden sana sýðýnýr senden sana kaçarým.. |
|
Baa dn |
|
 |
feyzossss
|
Tarih: Pzr Ksm 16, 2008 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | unbroken yazdý:
erkelerýn kadýnlarý anlayabilmesi ütopya!!bu yüzden de kadýnlarý az anlamaya çalýsýp cok sevmek yapabýlecekleri en iyi iþ.. |
:Doda dogru :Dbu da biþey tabi:)) _________________ Yüreðine güneþ koy, yüreðine bulut koy, yüreðine yýldýz koy yola devam .... |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Pts Ksm 17, 2008 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi paylaþýmdý saðol bizlerle paylaþtýðýn için *clap* _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
SERUVEN
Kayt: 18 ub 2007 Mesajlar: 175
|
Tarih: Pts Ksm 17, 2008 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kadýný anladýðýmýz zaman, imtihanýn sýrlarýný çözmede büyük bir yol katetmiþiz demektir _________________
|
|
Baa dn |
|
 |
|