nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
sahina61
Kayt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 9:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçen hafta sonu 1 günlük Diyarbakýr gezimiz olmuþtu.Otobüste giderken acaba nasýl bir þey bekliyor diye düþünmüþtüm.Hele Diyarbakýra yaklaþtýðým zaman içimi baþka bir korkuya benzer bir his sardý. Kafamda bir ön yargý vardý, bu doðru.Bu önyargýyý otogara indikten sonra bizi alan abiye sorarken kýrmýþtým.
Abi Diyarbakýra geldim ama içimde korku var demiþtim.O da bende Hataylýyým bir þey olmaz demiþti.Buraya ilk gelenler hep öyle diyor.Ama biraz kaldýktan sonra bu yargýsý deðiþiyor söyledi. Bu sözden sonra þunu anladým, hiç bir þeye önyargýlý yaklaþmayacaksýn. Önce yaþayacaksýn, ne olduðuna bundan sonra karar vereceksin… _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
feyzossss
Kayt: 30 Mar 2008 Mesajlar: 675
|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
tabýký on yargý cok kötü býsey heryerde ii nsanlar var kötü insanlar var kimseye önyargýyala yaklasmamalýyýz _________________ Yüreðine güneþ koy, yüreðine bulut koy, yüreðine yýldýz koy yola devam .... |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
kötü insan her yerde herkese önyargýlý davranmamalýyýz _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
|
Tarih: Pr Ksm 13, 2008 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Önyargýlý davranmak, kiþiyi birþeyden soðutabilir.Bunun için bir þeyi yapmaya karar verdiðimiz de önce yaþamalý, sonra karar vermeliyiz... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
|
Tarih: r Arl 10, 2008 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Bugün bayramýn üçüncü günü, bayramlaþma ziyaretleri devam ediyor... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
|