nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: Sal Oca 13, 2009 4:19 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

------------------بسم الله الرحمن الرحيم


وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءكَ مِنَ
الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ
Bismillah
''Sen dinlerine uymadýkça, ne Yahudiler ve ne de Hýristiyanlar asla senden razý olmazlar. De ki; Allah’ýn yolu asýl doðru yoldur. Sana gelen ilimden sonra, eðer onlarýn arzu ve keyiflerine uyacak olursan, bilmiþ ol ki, sende onlardansýn .Allah tan sana ne bir dost, ne bir yardýmcý vardýr''maide,51
Peygamber efendimiz s a v;^
''Bir vahþeti gördüðünde elinle kaldýr,olmasa dilinle kaldýr oda olmasa kalben o vahþilere buðz et ama sadece buðz etmek imanýn en zayýf bölümüdur'' (sahihi buhari-buðz)
Deðerli okuyucularýmýz;
Siyonist Ýsrail 27 Aralýk 2008 cumartesi günü Gazze þeridine havadan yoðun bir þekilde bombalamaya baþladý. Hava harekatýndan sonra 3 Ocak 2009 cumartesi günü kara harekatýný baþlattý. Havadan, karadan ve denizden kuþatma altýnda bulunan savunmasýz Gazze ye bombalar yaðdýrdýlar. Bu saldýrýlarda camiiler, okullar ve hastaneler de hedefleri arasýndaydý.
Okullarda masum çocuklar müsamere töreninde iken ýrkçý faþist Ýsrail in bombalarýyla hayatlarýný kaybediyorlar. Akþam namazýnda camii de ibadetle meþgul iken üzerlerine yaðan bombalarla camii yerle bir oluyor ibadet halindeki Filistinliler þahadet þerbetini içiyorlar. Hastaneler yaralýlarý tedavi etmek çabasý içindeyken, hastaneler bile Siyonistler tarafýndan bombalanýyor.
Filistin de bunlar yaþanýrken ABD ve AB ülkelerin yönetimleri Siyonist Ýsrail i kýnamayý ve sessiz kalmayý býrakýn Ýsrail in bu katliamýný desteklemektedirler. Bu yönleriyle bir kez daha ikiyüzlülüklerini ortaya koymaktadýrlar. Arap iþbirlikçi yönetimlere ve dünya müslümanlarýna ne demeli? Vahþi Ýsrail i seyretmektedirler. Yazýklar olsun! Siyonist Ýsrail dünyanýn gözü önünde insanlýðýn gözüne baka baka pervasýzca katliamlarýna devam ediyor.
Ýnsanlýðýn; protesto gösterileri, devlet adamlarýný kýnamalarý, ilaç ve gýda yardýmýndan öteye gitmeyen desteði var.Bu yeterli mi?
Yine Filistin ve Gazze bölümü çaresiz iþgal altýnda Siyonist Ýsrail in izni olmadan gýda ve ilaç yardýmlarý bile ulaþtýrýlamýyor. Düþünün…bu Filistine Protesto deyýlmi?. zulüm ile abat olunmaz.
Dünya Yahudileri bile Siyonist Ýsrail in bu vahþetine sessiz kalmadý dünyanýn çeþitli bölgelerinde protesto gösterileri ile kýnama mesajlarý yayýnladýlar.
Siyonist, ýrkçý ve faþist Ýsrail in Gazze deki vahþeti hiçbir insani, hiçbir hukuki boyutu bulunmamakla birlikte, uçaklarýyla, toplarýyla, tanklarýyla ve denizden gemileriyle iþgali altýndaki savunmasýz insanlara pervasýzca yaptýðý bu katliamla, mazlum ve masum insanlarýn kanýnda huzur ve barýþ içinde varlýðýný sürdürmesi, yaþamasý mümkün deðildir. Kendi sonlarýný hazýrlayan bu insanlýk dýþý vahþeti tarih ve insanlýk unutmayacaktýr.

Ben tüm benliðimle, aklýmla, vicdanýmla, soðukkanlý ve objektif bir þekilde Siyonist Ýsrail in Gazze de yaptýðý katliamý kýnýyorum. Bu vahþeti protesto ediyorum. Siyonistlereve iþbirlikçilerine buðz ediyorum.
Bu mücadeleyi elleriyle sürdürenleri, bu vahþete direnen Filistinlileri, bu þanlý direniþin baþarýsý için destek olan ve dua edenleri gönülden kutluyorum. Þanlý direniþçilere nusret diliyorum. Þanlý direniþçilere selam olsun.
Müslüman ; zalime karþý mazlumun yanýnda yer alýr. Bu Kuran’ýn öðretisinin gereðidir. Bu, Ýslam ýn Müslümana bir ilkesidir. Zalim kim olursa olsun zalime karþý, mazlum kim olursa olsun mazlumdan yana, bu Hz. Muhammed’in ahlakýdýr.
Evet insanlýk büyük bir sýnavdan geçiyor, Her kes insani görev ve sorumluluðunu yerine getirmelidir.
Küfe halkýnýn gönülleri imam Hüseyin’le, kýlýçlarý yezitle idi.Hayýr kýlýçlarý da HÜSEYÝN’le olmalýydý.Onun için Küfe liler kaybettiler, çünkü zalimle iþbirliði yaptýlar. Bu gün Hüseyinler var Hüseynilerde vardýr. O gün Kerbela da yezit yok oldu bugün yezit yok yezitler yoktur. Filistinliler bugün var yarýn var olacaklar. Siyonist Ýsrail bugün yok oldu yarýn olmayacaklar. Bizim gönlümüz de,dilimizde ve elimizde Filistinlilerle beraberdir.
Hz Ali nin sözü ile yazýmý bitiriyorum,
''Kötülüðü diliyle,gönlüyle,eliyle inkar etmeyenler,gidermeye çalýþmayanlar diri gibi görünen ölülerdir.''Diri görünen ölüler olmayalým
O masum Çocuklarýn gözyaþý , akan kanlarýn,savunmasýz bayanlarýn acýlar içerisinde kývranan yaralý feryatlarýn ,
Aman Allah ým ;Müslümanlara birlik, Ýsraile karþý nusret ve zaferi nasýp eyle


En son ishak_hoca tarafndan Pzr Oca 18, 2009 11:06 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
bengisu 61



Kayt: 30 Hzr 2008
Mesajlar: 2

MesajTarih: Sal Oca 13, 2009 8:28 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

MUSTAFA ÇELEBÝ duygularýmýza tercuman oldunuz allah razi olsun.
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: r Oca 14, 2009 8:36 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Allah cümlemizden razý olsun.
Ýslam þuurunu ve zaferini müslümanlara yüce mevlam tercüman eylesin
Ýlgi ve güzel duygularýnýz için teþekkür ederim.
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: Cum Oca 16, 2009 11:37 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Selamün aleykümen
Türk Müslüman Milletine;
En önemli gündem, Eðer Ýrailin Çökmesini istiyorsak ;
Ýsrail menþe Mümül ve Mallara boykot edip satýn almayacaðýz, Ýsrail ve yahudi içadý olan ; Ýçký,Kumar ,faiz ,Eðlence ve adet, hertürlü þans oyunlarýný hayatýmýzdan silip uzak durmak içi sizlayan her müslümana þarttýr.
Allah ýn Emirlerine iyice uymak. Ve Resülü Muhammed Resülüllah ýn sünnetlerine baðlanmakla ,Ýsrailin kahr olmasý için Düamýz ancak kabul olacak ,
'' ALLAH A ÝNANIR VE GEREÐÝNÝ UYGULARSANÝZ EN ÜSTÜN SÝZ SINIZ'' K KERÝM
Mevlam Bütün Müslümanlara Birlik ve Kur an a tam itaat nasýp eylesin....................baký selamlar ve selametler


En son ishak_hoca tarafndan Cum Oca 16, 2009 10:06 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
htc gncn



Kayt: 20 ub 2008
Mesajlar: 351

MesajTarih: Cmt Oca 17, 2009 12:58 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

dediðiniz çok doðru hocam ben de her yazýmda dua ile birlikte israil ve amerikan mallarýný protesto edelim diyorum bir kiþi bile olsak azimle devam edersek olmayacak hiç bir iþ yoktur gibi geliyor bana unutmayalým hz Muhammed de davasýna tek baþýna baþlamýþtý ve asla pes etmedi ya biz.............
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: Pzr Oca 18, 2009 11:49 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ýlgi ve isabetli duygularýnýz için teþekkür ederim.
'' Siz allah in dini ne yardým ederseniz (Yaþayýp yüceltirseniz). Alah ta sizleri korur ve yüceltir'' k kerim.

Mevlam bu ayete göre bütün müslümanlarý daim eyleye.
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
candost



Kayt: 16 May 2008
Mesajlar: 3

MesajTarih: Sal Oca 20, 2009 1:25 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Bu acýya , bunca müslüman kaný akýtýlmasýna gözyaþlarýmýzla, haykýrýþlarýmýzla ama en önemlisi maddi olarak katkýda bulunmalýyýz. Olumlu veya olumsuz manada elimizden geleni esirgememeiliyiz . Bu konuda duyarlýlýðýnýzý tebrik ediyor ve tüm gönlümüzle size katýlýyoruz hocam. Filistin tekrar ayaða kalkabilecekse önce Allahýn izni, gücü , daha sonra da bizim kendimizi küçümsemeden "damlaya damlaya göl olur" mantýðýyla yaptýðýmýz yardýmlarýmýzla olacaktýr. Ýsraili de yine "benden ne olur" zihniyetinden kurtulup elimizden geldiðince mallarýný almayarak boykot etmeliyiz. Müslüman tarafýný belli eden, gerektiðinde ameliyle gerektiðinde sesiyle, gerektiðinde duasýyla tek yürek olursa asla sýrtýmýz yere gelmez.. Ýnþallah birlik olanlardan, Mevlamýzýn yüceltip desteklediði kimselerden oluruz. (amin)

En son candost tarafndan Sal Oca 20, 2009 1:26 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: r Oca 21, 2009 10:46 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Engin düþünceleriniz ve Samimi içten duygularýnýz için bende teþekkür ederim Hocm. Allah razý olsun.
Filistin Milletinin Ahýný Filistýn Devletine Zafer, Ýsrail vahþetýný Ýsrail Devletinin sonu eyle Ey Ulu Allah ým.
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
ishak_hoca



Kayt: 27 Au 2007
Mesajlar: 491

MesajTarih: Pzr ub 08, 2009 10:04 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

DUYARLI ÝNSANLARIN ZAFERÝ..



Ýsrailin TEK TARAFLI ATEÞKES kararý almasýndaki en büyük faktör, TÜRKÝYE VE DÜNYANIN DÝÐER ÝSLAM ÜLKELERÝNDE BAÞLATILAN BOYKOT KARARIDIR. AÞAÐIDA, YAHUDÝ MALLARININ BOYKOT EDÝLMESÝ ÝLE YOL AÇTIÐI ZARARLAR ÞU ÞEKÝLDE AÇIKLANMIÞTIR.


DÜNYADAKÝ MÜSLÜMAN VE DÝÐER DÝNLERE MENSUP ÜLKELERÝNÝN, BOYKOT EYLEMÝ BAÞLATTIÐINDAN BU YANA, YAHUDÝ MALLARI VE HÝZMETLERÝ, ÜRETEN VE SATAN FÝRMALARA AÇTIÐI TOPLAM ZARAR, YAKLAÞIK
""370 MÝLYAR DOLAR"" OLARAK AÇIKLANDI.


DÜNYADA PAZAR PAYLARINI ARAÞTIRAN ÞÝRKETLER TARAFINDAN YAPILAN BU AÇIKLAMADA, EN BÜYÜK BOYKOT
EYLEMÝNÝ HÝNDÝSTANIN, (127 milyardolar) DAHA SONRA ÝRANIN(62 milyar dolar) VE ÜÇÜNCÜ OLARAK TÜRKÝYE NÝN (26 milyar dolar) gerçekleþtirdiði kaydedildi. Boykotun devam etmesi halinde, adý geçen firmalarýn, çok zor duruma düþeceði, hatta iflas edebileceði kaydedildi.


Yahudi lobileri tarafýndan ACÝL ACÝL ACÝL baþlýklý yazý ile, ABD hükümetine verdiði yazýda; tahmini açýklanan bu zararýn, yahudi malý ve hizmeti üretip satan firmalarý derin bir þekilde yaralayabileceði açýklanmýþtýr, musevilerin ÝVEDÝ olarak sunduðu yazýsýnda; ABD hükümetine bu konuda bir giriþimde bulunup, israilin ACÝLEN, hiçbir þart ve koþul gözetmeksizin derhal ateþkesi kabul etmesi ve hemen GAZZE den geri çekilmesi isteniyor.

Ben Boykot eden duyarlý insanlarý ve Müslümanlarý candan kutluyorum Ýþte Kur an ýn mucizesi; ( YAHUDÝ VE ÝSRAÝL MÜSLÜMANLARDAN KORKTUÐU KADAR ALLAHTAN KORKMAZ).Haþýr süresi ayet 13-14
Ýsrail in sömürdüðü Müslümanlar dan korktuðu , Ýsrailin mallarýna boykot du ve korktuðu baþýna geldi. Davostan sonra zaten halleri belli.
Mevlam; Ýsrailin periþan olup o zülmettýðý müslümanlara yalvarýrcasýna muhtac eylesin................................ saygýlarýmla


En son ishak_hoca tarafndan Pzr ub 08, 2009 11:05 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Dini Konular Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR