nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
osman61



Kayt: 22 Arl 2006
Mesajlar: 53

MesajTarih: Pr ub 12, 2009 5:18 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

KÝMSENÝN SESÝ ÇIKMAYACAK....

Her gün, baþka bir düðün evinde yaþanan mutluluðu paramparça edip, üzerine ölüm saçacaksýn. Çocuklar kurtulacaklar uzun yaþayarak görecekleri dertlerden; hepsini topluca bir mezara dolduracaksýn. Artýk, ne geçim sýkýntýsý kalacak evlenecek gençlerin, ne de olup biteni anlatacak görgü tanýðý; geride kimseyi sað býrakmayacaksýn.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Tam teçhizatlý askerlerin olacak; uzun menzilli silahlarla vuracaksýn. Hýzla giden bir araba, sokakta koþan genç bir adam, slogan atarak yürüyen topluluk, pratik çözümler bulup hepsini havaya uçuracaksýn. Çakal sürüsü gibi birlikte gezecek, gece yarýsý kapýlarý kýrarak gireceksin içeri. Ani baskýn yapacak; masum insanlarýn ellerini arkadan baðlayýp, kafasýna çuval geçirecek ve aþaðýlýk cümlelerle konuþacaksýn.




Kimsenin sesi çýkmayacak!

Çikolata rengi gibi bombalar koyacaksýn topraðýn üstüne. Çocuklar, kendilerine yakýþýr bir ölümle ölecekler; oyun oynarken! Kapkara gözlerinde kocaman bir tebessüm. Uçaklar büyük bir gürültüyle üslerine dönecekler. Akþam, puþt bir ifadeyle kameralarýn karþýsýna geçecek ve ölenler için kibarca özür dileyecek bay baþkan...


Kimsenin sesi çýkmayacak!

Ýçerisinde köpekler dolaþan hapishanelerin olacak; fotoðrafta, gülümseyerek bakacak kadar eðitimli ve her emre itaat edecek kadar çok köpek. Ýçeriye alýnanlardan bir daha haber çýkmayacak.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Kahkahalarla fýrlattýðýn bir tek bombayla iki yüz elli bin kiþiyi ayný anda öldüreceksin. On binlerce kadýnýn ýrzýna geçip, yüz binlerce insaný sakat býrakacaksýn. Dünyanýn istediðin her yerinde ölüm mangalarý kurup yüz binlerce kiþiyi iþkenceden geçirecek, bir o kadar kiþiyi de gözünü kýrpmadan öldüreceksin.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Yarým milyon çocuðu bir gün içinde katledip, bir o kadar çocuðu da yetim býrakacaksýn!


Kimsenin sesi çýkmayacak!

Gözyaþý sel olmuþ akarken, agýtlar yürekleri yakarken, hergün binlerce ocak sönerken G-8'in þerefsiz liderleri seni haklý bulacak!

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Kiþi baþýna en az beþ bomba düþecek saldýrdýðýn yerlerde. Herkesin ayaðýný denk almasý için vahþeti bütün televizyonlardan seyrettireceksin dünyanýn geri kalanýna.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Yüz yýldan daha az olmayacak sürgünler; bir nesil yolda doðup, yolda ölecek. Geniþ mezarlar kazacaksýn toplu öldürülenler için ama bir kurþuna iki can sýðacak kadar küçük olmalý bedenleri. Üzerindeki üniforma gibi yakýþmalý öldürmelerin. Adýn Moskof mezalimine çýksýn senin.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Gözleri baðlý olacak esirlerin, kafalarýný darmadaðýn ederken katillerinin yüzünü görmeyecek hiçbir esir. Almanya'daki soykýrýma karþý çýkacak, bin beterini Filistin'de yapacaksýn.

Kimsenin sesi çýkmayacak!

Duvarýn köþesinde babasýnýn kucaðýna sýðýnan on iki yaþýndaki çocuðun tam göðsüne niþan alacaksýn. Babasýnýn kollarýnda can çekiþirken çocuk, bütün dünyaya göstereceksin ne demekmiþ insanca savaþ! Buldozerlerle girmelisin evlerin kapýlarýndan, mülteci kamplarýna düzenlediðin operasyonla gelmeli ölüm. Taþ atan çocuklar için top atan tanklar bulundurmalýsýn; ördüðün on beþ metrelik duvarýn arkasýnda görünmez nasýl olsa zulmün. Ýnsanlýk, seni anlayýþla karþýlayacak!


Kimsenin sesi çýkmayacak!

Bir centilmen tarzý içerisinde ve bütün zamanlarýn en kahpe þekliyle, daima arkadan vuracaksýn. Sinsice! Kahpece!


Öldürdün mü iþte böyle öldüreceksin!

Ýþlenecek bir karýþ topraðý, içecek bir yudum suyu olan her coðrafyanýn senin olmasý için kongre kararlarý, meclis kararlarý çýkaracak, oturduðu topraðýna içtiði suyuna göz koyduðun insanlarý zalimce, hunharca ama mutlaka YASAL olarak öldüreceksin!

VE KÝMSENÝN SESÝ ÇIKMAYACAK..


En son osman61 tarafndan Pr ub 12, 2009 5:32 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR