nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: r Mar 25, 2009 12:42 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ünlü Ýngiliz sanat eleþtirmeni olan John Ruskin'in zengin bir arkadaþýyla akþam yemeði randevusu vardýr. Arkadaþý suratý asýk bir þekilde gelir. Yemeðe gelirken göðüs cebindeki dolmakalem kýrýlmýþ ve kýsa bir süre önce hediye olarak aldýðý deðerli bir mendilin üzerine çýkmayan Hint mürekkebi leke yapmýþtýr. Arkadaþý mendili çýkarýp Ruskin'e gösterir. Kumaþýn ortasýnda çok belirgin siyah yuvarlak bir leke vardýr. Adam o kadar üzülmüþtür ki, yemeðine çok az dokunur. Evine aceleyle dönerken mendilini masanýn üstünde unutur. Ruskin çýkarken mendilini yanýna alýr. Birkaç hafta sonra zengin arkadaþýnýn evine bir paket teslim edilir. Açtýðýnda, kendisini çok þaþýrtan ve sevindiren bir þekilde mürekkep lekeli mendilin harika bir sanat eserine döndüðünü görür.

Ruskin biraz Hint mürekkebi almýþ ve yuvarlak lekeyi merkez noktasý olarak kullanýp, bütün mendilini kaplayan nefis bir desen çizmiþtir. Kimileri vardýr güçlüklere ve engellere teslim olmayý yeðler. Kimileri ise yaþamýn önlerine koyduðu sýkýntýlardan fýrsatlar yaratýr ..
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR