nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane



Kayt: 03 Arl 2006
Mesajlar: 2240

MesajTarih: Cmt Ksm 10, 2007 7:20 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

MUTLAKA OKUYUN BU VATAN SATILIYOR... KAÇIRILAN 8 ASKER HAKKINDA BÝLGÝ:

1)RAMAZAN YÜCE:MARDÝN DTP GENÇLÝK KOLLARI ÜYESÝ

2)ÝRFAN BEYAZ:G.ANTEP DTP GENÇLÝK KOLLARI BAÞKANI

3)FUAT BAÞODA:CÝHANBEYLÝ DTP GENÇLÝK KOLLARI ÜYESÝ

4)ÝLHAMÝ DEMÝR:AÐRI-PATNOS DTP GENÇLÝK KOLLARI ÜYESÝ

5)HALÝS TAN:ADANA DTP GENÇLÝK KOLLARI ÜYESÝ

6)ÖZHAN ÞABANOÐLU:HATAY DTP GENÇLÝK KOLLARI ÜYESÝ

7)MEHMET ÞENKUL:NÝÐDE-ÇAVUÞ/ARAÞTIRILIYOR

8)FATÝH ATAKUL:DENÝZLÝ/ARAÞTIRILIYOR

DEÐERLÝ ARKADAÞLARIM BU BÝLGÝYÝ LÜTFEN ÇEVRENÝZDEKÝ VE LÝSTENÝZDEKÝLERE ÝLETÝN



Alnt:
Geçenlerde böle bir mail geldi bana bende bunun doðruluðunu araþtýrmak için internette küçük bir araþtýrma yaptým...


Kaçýrýlan askerler DTP'li mi?
Mail gruplarýnda dolaþan bu soruyu, DTP'ye yönelttik Ortaya þu sonuç çýktý:

GERÇEK GÜNDEM / Terör örgütü PKK tarafýndan 21 Ekim günü kaçýrýlan askerlerden birinin cezaevinde yattýðý, bir diðerinin ise amcasýnýn DTP yöneticisi olduðu ortaya çýktý.
[center][/center]

Kaçýrýlan askerlerden dördünün DTP'li olduðu iddiasý, mail gruplarýnýn birinci gündem maddesi oldu. Ýddialarýn dilden dile dolaþmasý üzerine, "Askerler arasýnda DTP'liler var mý?" sorusunu DTP Genel Merkezi'ne yönelttik.

DTP Genel Merkezi Basýn Danýþmaný Kemal Avcý, "Bu söylenti bize de ulaþtý. Araþtýrmamýz sonucu bilginin doðru olmadýðýný gördük" dedi. Kemal Avcý, "Askerler arasýnda, Ahmet Türk'ün yeðeninin olduðu bilgisi de yalan. Kesinlikle böyle bir akrabalýk baðý yok" ifadesini kullandý.

2002'DE TUTUKLANMIÞ

HABER VÝTRÝNÝ.COM sitesinin haberine göreyse, kaçýrýlan erlerden Ramazan Yüce'nin Mersin'deki 21 Mart 2002 Nevruz kutlamalarý sýrasýnda çýkan olaylar sonrasý, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandýðý anlaþýldý.

Bu bilgi üzerine görüþtüðümüz DTP Mersin eski Ýl Baþkaný Ali Bozan, GERÇEK GÜNDEM'in sorularýný yanýtladý. Bozan, "Ramazan Yüce'nin cezaevinde yattýðýný biliyorum. Ancak partide kendisini hiç görmedim. Ailesinin içinde DTP'liler olabilir. Tanýdýðýmýz bir ailedir" dedi.

AMCASI YÖNETÝCÝ

Öte yandan terör örgütü PKK tarafýndan kaçýrýlan erlerden Ýlhami Demir'in amcasýnýn da Aðrý Patnos'ta DTP yöneticisi olduðu ortaya çýktý. GERÇEK GÜNDEM'in sorularýný yanýtlayan Patnos eski Ýlçe Baþkaný Seyit Battal Taþdemir, þöyle konuþtu:

"Ýlhami Demir'in amcasý, Nuri Çalýþkan ilçemizde parti yöneticiliði yaptý. Ýlhami Demir üyemiz mi deðil mi bilmiyorum. Bir süre önce geniþ bir kampanya yapmýþtýk. Konuþtuðumuz bazý arkadaþlarýmýz (Ýlhami üyemiz olabilir) dediler. Yarýn kayýtlara bakýp bilgi verebiliriz" dedi.

Taþdemir, "Ýlhami Demir ile Nuri Çalýþkan'ýn amca yeðen olduðunu söylediniz. Ancak soyadlarý farklý" dememiz üzerine ise þunlarý söyledi: "Aile arasýndaki bir problemden dolayý, soyadlarýný deðiþtirdi bir kýsmý. O yüzden, Çalýþkan ismini aldýlar."

Alnt:
Açýkca sölemek gerekirse bende bu askerlerin zorla gittiðine inanmýyordum... Adamlarýn resimlerine bakar msýnýz piknik yapar gibi yüzlerinde gülümseme var....

Bir arkadaþým bana sölediði bir laf geldi bu adamlar yaralý askere bile kurþun sýktýlar bu adamlarý neden aldýlar ya bu bir oyun (kendi adamlarýný güya kaçýrýp dünya basýnýna iþte biz iyi niyetliyiz biz askerleri serbest býraktýk diye göz boyamak) yada gerçekten bu askerler Pkk ile alakasý yok...

Bence birinci sölediðim daha mantýklý....


Kaçýrýlan askerlerin resimleri....
[center]








En son myefsane tarafndan Cmt Ksm 10, 2007 7:20 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)


 
Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Trke eviri: phpBB Trkiye
Tasarm : Mahmut ZDEMR