Yayla Yolunda Kaza 1 Ölü 3 Yaralı
29 Temmuz 2011 Cuma Saat 16:01
İsmail Çakır’ın kullandığı kamyon saat 11.00 sularında Taşören Komlarında yuvarlandı. Kazada köyümüz halkından Ali Baltacı’nın damadı Taşören köyünden Yılmaz Çiftçi (40) ölürken eşi Hatice Çiftçi şof

İsmail Çakır’ın kullandığı kamyon saat 11.00 sularında Taşören Komlarında yuvarlandı. Kazada  köyümüz halkından Ali Baltacı’nın damadı Taşören köyünden Yılmaz Çiftçi (40) ölürken eşi Hatice Çiftçi şoför Eğridere köyünden İsmail Çakır ve Taşören  Aysel Aydın yaralandı.

Sabah saatlerinde aldığı yükü yaylaya çıkarmak için y ola çıkan İsmail Çakır Kayran köyünü geçtikten sonra Taşören komlarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yuvarlandı. Kazada Taşören Köyünden Yılmaz Çiftçi (40) olay yerinde vefat ederken eşi Harice Çiftçi, şoför İsmail  Çakır ile Aysel Aydın yaralandı.

112Acil Servis Ambulansı ile hastanelere yetiştirilen İsmail Çakır Trabzon Farabi Hastanesinde müşahede altına alınırken, Hatice Çiftçi ile Aysel Aydın’ın Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerde Aysel Aydın’ın kaburgalarında kırık tespit edildiği Hatice Çiftçi’nin ise vücuduna dikişler atıldığı belirtilirken şu anki sağlık durumlarının iyiye gittiği yönünde bilgi verildi.

Eşi ile birlikte araçta bulunan ve kazada ölen Yılmaz Çiftçi   9 yaşında bir erkek ve 12 yaşında bir kız çocuğu olmak üzere iki çocuk sahibi idi.

İlçemizin sevilen insanlarından olan Yılmaz Çiftçi’nin elim bir kaza sonucu genç yaşta vefat etmesi ilçe halkını üzdü. Yılmaz Çiftçinin cenazesi yarın Taşören köyünde kılınacak namazın ardından defnedilecektir.

Kaynak:Çaykara Gazetesi