nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
gizliozne
Kayt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 141
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zamanýn birinde kralýn sarayý yanar herkes canýný kurtarýr kaçar kralýnda bir kýzý vardý yalnýz onun sarayda olmadýðý lafý yayýlýr.Ama kralýn kýzýda yangýn sýrasýnda saraydaydý.Yangýn gece çýkýnca kralýn kýzý uykunsunda uyanýnca hemen kalkar kalkmaz yangýndan kurtulur ve o yöredeki bir eve kapýyý vurmadan girer.içeride bir tane müslüman genç ders çalýþmakta olduðunu görür.Genç hayretle bakar ve kýzýn halini görünce endiþelenir.çünkü kýz korkudan neredeyse ayakta duracak gibi deðildi nede olsa canýný kurtardý yangýndan kaçtý doðal biþey.Genç kýza kendi yataðýna yatýp dinlenmesini ister ve kýz yatar.þeytan boþ durmaz genci zinaya zorlar ama genç ders çalýþtýðý masasýnýn üstündeki mumun ateþine elini götürür cehennemi hatýrlamaya çalýþýr.Sabah kalkýnca gencin elindeki tüm parmaklar yanmýþtýr kýz bu durumu görünce þaþýrýr akþam hiç birþey yoktu çünkü.Kýz saraya gider.Krala olaný biteni anlatýr.Kral genci ziyarete gelir ona servetinden biraz vermek ister ama genç kabul etmez.Gencin elindeki yanýklarkralýn dikkatini çeker ve sorar.Gençte anlartýr.
-Kralým yangýn gecesi kýzýnýz odama girdi belliki çok korkmuþ neredeyse ayakta duramýyordu ve onun bu hali beni etkiledi ve onu odamda kabul ettim.Ama nefsim boþ durmadý sürekli zinaya bulaþtýrmak istedi beni.Bende kendi kendime eðer þu mumun ateþine elimi koyarak cehennemi hatýladým ve zinaya bulaþmöadým der.
Gencin anlattýklarý kralýn hoþuna gider ve kýzýný ona verir.Ve kral o saatten sonra müslüman olur.... _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum..
En son gizliozne tarafndan Pzr Ksm 09, 2008 6:32 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
asabi61
Kayt: 05 Ksm 2008 Mesajlar: 33
|
Tarih: Pzr Ksm 09, 2008 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nerde öyle müslüman |
|
Baa dn |
|
 |
gizliozne
Kayt: 31 Ekm 2008 Mesajlar: 141
|
Tarih: Pzr Ksm 09, 2008 7:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
malasef bu zamanda çok az böyle gençler ama yok deðil var þükrolsun büyük itikatlara sahip gençler Allah sayýlarýný artýrsýn bizlerde hidayet versin _________________ Diyeceklerim var,bende ahkam kesmek istiyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
|