Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
celalettin_usta

MesajTarih: Cum Şub 06, 2009 9:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamlar saygýlar
köyünden uzakta yaþayanmý desem köyünü bilmeyen mi desem ne desem bilmiyorm.benimköyüm demeye bile çekiniyorum hani.

ömrümde bir defa gittim yeþilalan köyüne onuda çat pat hatýrlýyorum.ama benden bir þeyler vardý orda özümden.

kim bilir benim topraðým orda yoðrulmuþ ama kader beni farklý memlekette doðmaya daha farklýlarýnda yaþamaya yitmiþ ne yapalým.

ancak bir kemençe sesi bir fotoðraf beni oralara götürmeye yetiyor.her ne kadar orda olamasamda orayý içimde yaþamadan kendimi alamadým ve alamýyorum.

belkide bendeki bir özlemdir kim bilir.

site de hemþerim diye bileceðim benim özümden insanlarla birlikte olmak onlardan haberdar olmak tabiki beni mutlu edecektir.

herþey için teþekkürler

hemþeriniz celalettin

En son celalettin_usta tarafından Cum Şub 06, 2009 9:58 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder AIM Adresi MSN Messenger 
myefsane

MesajTarih: Cum Şub 06, 2009 10:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aramýza hoþgeldiniz sayýn celalettin Usta Bir nebze de olsa hasretinizi site sayesinde dindireceðiz inþallah Smile
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder AIM Adresi MSN Messenger 
Zahide

MesajTarih: Cum Şub 06, 2009 10:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

abi okadar güzel anlatýnki bizde öyle giriyoruz bu siteye tanýmaya çalýþýyoruz hiç görmediðimiz köyümüzü sende hoþgeldin aramýza
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
sahina61

MesajTarih: Pts Şub 09, 2009 2:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir edebiyat yazýsý ise siteye giriþ yaptýn.Teþekkür ediyoruz.Sitemize hoþgeldin...
Önceki mesajları göster:   

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Tanýþma Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız