nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
derya
Kayt: 11 Arl 2007 Mesajlar: 174
|
Tarih: Pts Au 18, 2008 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adamýn biri çölde tek baþýna yola koyulmuþ giderken lanetlik þeytanda insan kýlýðýna bürünerek ardýndan yetiþir ve kendisine yol arkadaþlýðý teklif eder.
Adam ile þeytan yollarýna devam ederlerken vakit boyuna ilerler, akþam olur, gün batar, sabah olur gün doðar. Lanetlik þeytanýn kafasý önemli bir noktaya takýlýr. Bakar ki adamda ne sabah, ne öðle, ne ikindi, ne akþam, ne yatsý namazý. Hiç birini kýlmýyor. Artýk yol yürümekten yorulduklarý için bir yerde konaklamak üzereyken þeytan ayrýlarak koþmaya baþlar. Þaþýrýp kalan adam ardýndan, “nereye gidiyorsun böyle beni yalnýz býrakýp da” diye haykýrýr.
Bunun üzerine þeytan duraklayarak adama þu ibret dolu cevabý verir.
- Arkadaþ, ben ömrümde bir defa Allah’a karþý geldim. O yüzden kovuldum. Fakat sen günde beþ defa karþý geliyorsun. Korkarým Allah gökten taþ yaðdýrýr da bana da isabet eder. _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Pts Au 18, 2008 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
cnm paylaþým için saðol çok güzeldii*clap**clap**clap* _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
derya
|
Tarih: Pts Au 18, 2008 10:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | guldengencan yazdý:
cnm paylaþým için saðol çok güzeldii*clap**clap**clap* |
sende saðol gündencim beðenmene sevindim _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Sal Au 19, 2008 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
ibret verici bi yazýydý beðenmemek mümkün deðil _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
Kayt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: Sal Au 19, 2008 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Þeytan böyle zaten kötü yoldaki lle fazla uðraþmaz.O kiþi þeytanýn yolunda ilerliyor.Þeytan daha çok ibadet ile uðraþanlarý nasýl kandýrabilirim diye düþünür ve uygulamak için elinden geleni yapmaya çalýþýr.
Paylaþým için teþekkürler... |
|
Baa dn |
|
 |
derya
|
Tarih: Sal Au 19, 2008 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | sahina61 yazdý:
Þeytan böyle zaten kötü yoldaki lle fazla uðraþmaz.O kiþi þeytanýn yolunda ilerliyor.Þeytan daha çok ibadet ile uðraþanlarý nasýl kandýrabilirim diye düþünür ve uygulamak için elinden geleni yapmaya çalýþýr.
Paylaþým için teþekkürler... |
rica ederim. asýl ben teþekkür ederim size bu güzel yorumunuzdan dolayý _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
harbi_kiz
Kayt: 27 Arl 2007 Mesajlar: 179
|
Tarih: Sal Au 19, 2008 4:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet þeytan kötülerle deðil iyilerle uðraþýyor paylaþým güzeldi saðol*clap**clap* |
|
Baa dn |
|
 |
derya
|
Tarih: Sal Au 19, 2008 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | harbi_kiz yazdý:
evet þeytan kötülerle deðil iyilerle uðraþýyor paylaþým güzeldi saðol*clap**clap* |
sende saðol caným _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
safak035
Kayt: 17 Ksm 2006 Mesajlar: 752
|
Tarih: Pr Au 21, 2008 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok doðru bu yazýlan yazýlar hepsini zevkle okudum ve çok doðru paylaþýmlar için tþk ederim _________________ http://yorgun61.spaces.live.com/
[center] [/center] |
|
Baa dn |
|
 |
derya
|
Tarih: Pr Au 21, 2008 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | osimdiasker yazdý:
çok doðru bu yazýlan yazýlar hepsini zevkle okudum ve çok doðru paylaþýmlar için tþk ederim |
rica ederim okuyup anlamak nasip olsun hepimize inþaallah _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
ahmetyuce
Kayt: 24 Arl 2007 Mesajlar: 494
|
Tarih: Pr Au 21, 2008 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
þeytandan uzak durmak lazým hep iyi düþünmek hep pozitif olmak lazým yoksa þeytanla kol kola halaya devam en azýndan yanlýþlarýmýzý günahlarýmýzý azaltmamýz lazým paylaþým için teþekkürler þeytandan uzak Allaha yakýn olalým*tup* |
|
Baa dn |
|
 |
derya
|
Tarih: Pr Au 21, 2008 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | ahmetyuce yazdý:
þeytandan uzak durmak lazým hep iyi düþünmek hep pozitif olmak lazým yoksa þeytanla kol kola halaya devam en azýndan yanlýþlarýmýzý günahlarýmýzý azaltmamýz lazým paylaþým için teþekkürler þeytandan uzak Allaha yakýn olalým*tup* |
rica ederim
inþaallah _________________ BirçokAyrýlýkYaþadým
BuyüzdenBitiþikYazýyorum
ArtýkHerþeyi..
Düþ(L)üyorum.. |
|
Baa dn |
|
 |
|