nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
myefsane

Kayt: 03 Arl 2006

MesajTarih: Pzr Ekm 12, 2008 9:28 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

[center]Mühendisler Ve Yöneticiler[/center]

Büyük bir þirketin üst düzey yöneticisi, macera için balonla dolaþmaya çýktý. Fakat teknik bir arýza nedeniyle balonun yönetimini kaybetti. Balon daðlarýn, vadilerin üzerinden uçuyor; adam nereye gittiðini, nerede olduðunu bilmiyordu. Sonunda kontrolsüz balon yere doðru alçaldý. Aþaðýda bir adam evin bahçesinde gazetesini okuyordu. Balondaki heyecanla baðýrarak sordu:
"Af edersiniz, ben neredeyim acaba?" Yerdeki adam, baþýný gazetesinden kaldýrdý, ona ve balona baktý, sonra da cevap verdi:
"Yerden yaklaþýk 50 metre yükseklikte, bir balonun içindesiniz! Böyle bir cevabý beklemeyen balondaki adam hem çok þaþýrdý, hem de sinirlendi. Kýzgýnlýkla sordu:
"Siz mühendis misiniz yoksa?"
Aþaðýdaki kiþi "Evet" dedi. Þaþkýnlýkla sordu: "Peki, ama nasýl anladýnýz?"
"Çok kolay! Ben balonun içinde büyük bir problemle karþý karþýyayým ve size bir soru soruyorum. Cevabýnýz tamamen doðru, ama hiçbir iþe yaramýyor!"
Mühendis gülümseyerek baðýrdý:
"Siz de kesinlikle bir þirket yöneticisi olmalýsýnýz!" Tahmini doðruydu! Yönetici hayretle sordu:
"Evet, ama nasýl bildiniz?"
"Çünkü 50 metre yükseklikte serseri bir balonun içinde yolculuk yapýyorsunuz. Yolunuzu kaybetmiþsiniz. Balona hakim olamýyorsunuz. Kýsacasý, kendi baþýnýzý büyük bir derde sokmuþsunuz. Ve kalkýp beni suçluyorsunuz!"
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Fýkralar - Komik Yazýlar Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz