nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
arifsevinc

Kayt: 11 Arl 2007

MesajTarih: Cum Arl 14, 2007 6:17 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ay þekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sýkýldým valla! Bu sefer takýmý sahaya 10 kiþi çýkarýp
4-3-2 oynatacaðým. Maçýn havasý deðiþsin ayol!

Geçen gün Fatma Hocanýn takýmýnýn maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatýyor takýmýna. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazýklar olsun bana...

Ay, bizim takýmýn forma modeli hiç hoþuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; þöyle seksenlerin
modasý puanlý bir þeyler diktireceðiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartýcý caným. Yok mu þöyle lila ile þeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!

* Her takým maç kaybedebilir! Siz niçin aðlýyorsunuz Nalan hocam? Maça aðlayan kim ayol? Geçen hafta
aldýðým kolyemi düþürmüþüm statta. Ona aðlýyorum ben...

* Takýmda bir uðursuzluk var. Geçen ay kahve falýnda görmüþtüm aslýnda bunu. Artýk kurþun mu
döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.

* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mý? Akþama Nalan'lar
gelecek de eve gidip portakallý kek yapmam lazým.

* Aloo... Baþkaným, çarþýda bayram ucuzluðu varmýþ da, bu sabahki idmaný iptal etsek…

* Ne demek paramýz yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamýz lazým. Kredi kartýna 12 taksit yapmazlar mý?
Yanýnda da sað bek Ýhsan'ý alýn; kadroda çeþit olsun.

* Aloo! Baþkaným yine ben... Yarýnki maçýmýzý TV veriyor deðil mi? Ona göre saçlarýmý yaptýracaðým
da; Türkiye'ye rezil olmayalým sonra! Bir de saçýmý sarýya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu
dersiniz?

* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuða? Seni annene þikayet edeyim de gör! Kalk
yavrucuðum sen de; ayol nerde kaldý bu saðlýkçýlar?

* Ama sayýn baþkaným, liseden arkadaþým Perihan'ý tribünde görünce dayanamadým iþte!.. Tamam, maçla
hiç ilgilenmemiþ olabilirim ama bizim sýnýftaki Serpil de eþinden boþanmýþ biliyor muydun?

* Þu tesislerin perdelerini deðiþtirelim artýk. Þöyle stor perdelerden alsak diyorum...

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Fýkralar - Komik Yazýlar Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz