Köylülerimizin Dayanışması
20 Mart 2010 Cumartesi Saat 17:52
Türkiye’nin her yerinden köylülerimiz, Balıkesir Burhaniye’de bir araya geldi. Bu Fotoğraf karelerini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Zamanla geçim kaynaklarının değişmesi ve insanların şehirlere göç etmesi ile köylülerimiz arasındaki iletişim, yardımlaşma, dayanışma gibi duygular daha da zayıfladı. Ancak son yıllarda iletişimin artması ulaşımın kolaylaşması ve insanlarımızın birbirleri ile olan hasretlikleri dolayısıyla Cenazeler, düğünler ve sosyal etkinliklerde bir araya gelmeleri günümüzde son derece kolaylaştı. Köylülerimiz arasında azalan bu iletişim, yardımlaşma ve dayanışma duyguları tekrar sağlanmaya başlandı. Sitemiz aracılığı ile bir birimizden haberdar olmamızı sağlaması, Derneğimizin cep telefonlarına mesaj gönderme gibi yöntemlerle bizi bilgilendirmesi vs. gibi hizmetleri ile kopan diyaloglarımızın tekrar sağlanmasında adeta köprü konumunu üstlendi.

Yine bir cenaze vesilesiyle Türkiye’nin her yerinden köylülerimiz Balıkesir Burhaniye’de bir araya geldi.Bu Fotoğraf karelerini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Haber: www.yesilalan.net

Foto: Rafet Aktürk