nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
ishak_hoca
Kayt: 27 Au 2007 Mesajlar: 491
|
Tarih: Pr Mar 26, 2009 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu Milli ve Manevi deðerlerimize ne kadar sahip çýkar destek olursak Ýlahý kantar bizim duyarlý lýðý mý zý böyle ölçmektedir.
Ýlgi ve duyarlý lýðýnýz için baþta htc gncn e veTüm ilgilenen ve destek olan herkese teþekür ederim . Allah en aðýr ve yüksek deðere sahip olan makama cümlemizi nasýp eylesin . Allah ilgi duyduðu bahtýyar lardan eylesin |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
Kayt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: Cmt Mar 28, 2009 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Dediðiniz çok doðru Ýshak Hocam. O kadar üye olmasýna raðmen az kiþinin yorum yazmasý bizleri birþey yapmada etkileyebiliyor. Bir yazý hakkýnda eleþtiri yapmak o kiþinin doðrularýný yanlýþlarýný ortaya çýkaracaktýr. Bu görevde biz üyelere düþmektedir.
Yorum yapmak emeði yapan kiþiyi sevindirecektir.Sizlerin görüþleriyle sitenin alaný daha da geniþleyeceðine inanýyorum... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
kardelen
Kayt: 29 Hzr 2007 Mesajlar: 175
|
Tarih: Cmt Mar 28, 2009 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir konuya deðindiniz, bunca emeðin karþýlýðýnda olumlu veya eleþtiri olsada kiþiyi heveslendirir ve iþine daha çok önem verir diye düþünüyorum bundan sonra verilen emeðe daha duyarlý olacaðýmýza ianýyorum. SAÐOL HOCAM. |
|
Baa dn |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ýlginiz ve duygularýnýýz için herkese teþekkür ederim Allah ' cezakellahu heyren'' Allah hayýrlý mükafatlar versin herkese teþekkür ederim sizlerde saðolun. |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
|
Tarih: r Nis 01, 2009 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle diyoruz da bakalým deðiþen birþey olacak mý.Ýnþallah olumlu yönde geliþme olur... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: r Nis 01, 2009 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emeðiniz ne ? eseriniz ne ? meþguliyyetiniz ne ?
Ýlahi kantar bizi böyle tartýyor dünya da da ahirettede öyle deðer biçiyor ve þahsiyetlendiriyor. Tabiiki çevremizde
Ayrýce enerjimizi nerde harca dýðýmýz da sorgulanmakta unutmayalým. !
'' Ayanesi iþtir kiþinin lafa bakýlmaz'' Ziya paþa
NEYE DEÐER VERÝYORUZ ? O DEÐERDEYÝZ.
B)B) :
saygýlarýmla selamlar / Hayýrlý paylaþýmlar
En son ishak_hoca tarafndan r Nis 01, 2009 10:58 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
|
Tarih: Pzr Nis 05, 2009 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir emeðe saygý ona destek verip bir yorum yazmak kafidir... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
ishak_hoca
|
Tarih: Cmt May 30, 2009 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir gün Peygamber efendimiz s a v: Bir sahabiye;
Falancýya olan borcunu ödedin mi?
Sahabi; evet falancýyla gönderdim.
Peygamber efendimiz s a v ;Hayýr,
olmadý , Kendi elinle verip ona teþekkür edeceksin.
______Sitemize emek sarfeden yöneticilerden tüm üye ve ziyaret çilere teþekkür eden lere bende teþekkür ederim.
Size emek verenleriniz bol olsun.
cezakellahu heyren -------------Allah bu hayýrlarýn mükafatýný cümlemize nasýp eylesin.
_______Saygýlarýmla selamlar
En son ishak_hoca tarafndan Pzr May 31, 2009 11:10 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
|