nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 4:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
Baa dn |
|
 |
AyE_41
Kayt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 318
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayy yerim bunlarý yaa ne güzel uyuyolar   _________________ abcde..e |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
allahým þunlara bak yaaaa ne tatlý biþeylerrr benim aþkýmda böyle þekilli uyuyoo yaa   _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
AyE_41
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | guldengencan yazdý:
allahým þunlara bak yaaaa ne tatlý biþeylerrr benim aþkýmda böyle þekilli uyuyoo yaa   |

bi tane de senin aþkýn efsanenin uyuyan resmi cek de facebooka falan koy görelim.. çok hoþ yaa bebeklerin uyuma sekilleri:) _________________ abcde..e |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | Esra Sevinc yazdý:
allahým þunlara bak yaaaa ne tatlý biþeylerrr benim aþkýmda böyle þekilli uyuyoo yaa   |

bi tane de senin aþkýn efsanenin uyuyan resmi cek de facebooka falan koy görelim.. çok hoþ yaa bebeklerin uyuma sekilleri:) |
ok cnm tabi sen iste yeterki ben çekerim ewet ya çok güzeller. _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
AyE_41
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: | Esra Sevinc yazdý:

bi tane de senin aþkýn efsanenin uyuyan resmi cek de facebooka falan koy görelim.. çok hoþ yaa bebeklerin uyuma sekilleri:) |
ok cnm tabi sen iste yeterki ben çekerim ewet ya çok güzeller. |
hahaha:D
hemen koymuþun cnm bu kadar erken koycaný zannetmiyodum isteðimi yerine getirdiðin için saðol caným benim  _________________ abcde..e |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
|
Tarih: r Hzr 11, 2008 7:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
sen iste yeterki caným benim ama bu normal uyurken çekilmiþ bi foto birde ayakta kafasý koltuða dayalý bi þekilde uyumuþtu ama o anda onu tutmakla uðraþýyodum fotoðrafýný çekemedim eðer bi daha öyle yatarsa çekerim kýz   _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
|