nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
merwe_61
Kayt: 28 Au 2006 Mesajlar: 68
|
Tarih: Pts Au 25, 2008 9:50 am Mesaj konusu: |
|
|
1) 22 yaþýndan büyükler ve Trabzonspor lu olmayanlar bu odaya giremez, girerse çýkamaz, çýksa da iflah olmaz.
2) Odam daðýnýk görünse de çoook düzenlidir. Örneðin; savrulup atýlmýþ sanýlan bir eþofman aslýnda kirli bir çamaþýrýmý kapatmak için uygun bir biçimde yerleþtirilmiþtir.
3) Asla kapýmý vurmadan girmeyin! Aksi takdirde ben sizi vurabilirim.
4) Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz. Trabzon umun maçýný seyrediyor olabilirim.
5) Harçlýðýma yapýlacak zamlarýn maç fiyat artýþlarý göz önünde bulundurularak belirlenmesi tarafýmdan ön görülmüþtür.
6) Odamdan geleneksel ve göreneksel Adab-ý Muaþeret kurallarý geçer ve .. Ufak ufak gider.
7) Odamdan yükselen sesleri sakýn gürültü sanma. Bu sesler maçta tribünlere söyletmek için yaptýðým beste çalýþmalarýdýr. Bu çalýþmalara engel ve çengel olmanýz tavsiye edilmez!
Eve geç kalmamýn yasaklanmýþ olmasý beni ýrgalamaz.Onlar beni ýrgalasa da ben onlarý ýrgalamam.Odamýn altýndan Avni Aker e çýkan tüneli kullanmamý istemiyorsanýz,saat kýsýtlamasý koymayýn,beni yer altýna inmeye zorlamayýn..!
9) Bu oda karne ve Bordo-Mavi lilerimin maç günleri umuma kapalýdýr.
10) -Bir kurþun atacaðým
Belindeki kuþaða
Þampiyonluk yaraþýr
Senin gibi uþaða
Hey hey Trabzon- diyebilenler için bu odaya girmeyi engelleyecek hiçbir kural yoktur.Ýþte bu kadar..! |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Pts Au 25, 2008 9:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir yazý  |
|
Baa dn |
|
 |
guldengencan
Kayt: 13 ub 2008 Mesajlar: 1230
|
Tarih: Pts Au 25, 2008 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
paylaþým çok güzeldi*clap**clap* _________________ SýcaK Bir GüLüþÜN DüþLeRimi SüsLüYen |
|
Baa dn |
|
 |
merwe_61
Kayt: 28 Au 2006 Mesajlar: 68
|
Tarih: Pts Au 25, 2008 10:36 am Mesaj konusu: |
|
|
teþekkür ederim yorumlarýnýz için *flower* |
|