Günlük Yaþamýmýz
Sayfaya git nceki  1, 2, 3, 4  

nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
guldengencan

Kayt: 13 ub 2008

MesajTarih: Pr Tem 31, 2008 12:02 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

ikisi içinde zor bi durum olsa gerek
sahina61

Kayt: 24 Oca 2007

MesajTarih: Pts Au 18, 2008 9:58 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Ýnsan oluyor ki günlük yaþamda sinirlenebiliyor.Bunun çözümü baðýrarak halledilemeyeceði kesin.Þöyle bi düþünürsek karþýmýzdaki arkadaþýmýza baðýrýyoruz o da bize baðýrýyor.Peki sonuç, hiçbir þey.Karþýnda ki kiþi ile tartýþmak öfkelenmek yerine.Sen susmayý tercih et.Þuna emin olabilirsin karlý çýkacak olan sensin.Nasýl mý? O sana baðýrarak içini döksün, sen dinle sonra tamam da niye bu kadar baðýrýyorsun diyince karþýnda ki kiþi önce bi sendeler, neye uðradýðýný þaþýrýr..Daha sonra kafanda tasarladýðýn cümleleri söyler karþýndaki kiþiyi maðlup duruma düþürebilirsin...

En son sahina61 tarafndan Pts Au 18, 2008 9:59 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
sahina61

MesajTarih: Pr Au 28, 2008 9:03 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Evimizin kedisi 5 tane enik doðurdu. Bir kaç gün evin boþ katýnda durdular. Orada kendi çaplarýnda oynadýlar. Bazý zamanda bakýþlarýmýzý kendilerinin üzerine çektiler. Sonra ise enikler için tam bi facia olmuþtu. Evimizin büyüðü eniklerin kesilmesini söylemiþti.Tellal (Bir abi) eniklerin 4 tanesi alarak boþ yere giderek kafalarýný kesmiþti.
Geriye kedilerin annesi ve bir tane enik kalmýþtý.Kesilmelerini gören iki çocuk dayanamayarak aðlamaya baþlamýþtý.Aradan çok geçmeden eniklerin annesi acý acý miyavlýyordu. Nerde yavrularým diye. O kadar acý baðýrýyordu ki yavrularým nerede diyordu. Ama kimse anlatamýyordu ona yavrularýnýn kesildiðini. Acýsý büyük insan çocuðuna kýyabilir mi? Kedi de öyle iþte baðýrýyordu ama sesini duyan yok.Varda ilgilenen yok…
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder E-posta gnder AIM Adresi MSN Messenger
guldengencan

MesajTarih: Pr Au 28, 2008 9:09 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

neden kesiliyo anlamadýmm
sahina61

MesajTarih: Pr Au 28, 2008 9:12 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Kediler yýl içerisinde çok doðum yapýyor.Eðer kafalarý kesilmese köy kedilerden geçilemezmiþ.Bende yeni öðrendim bunu...
Baa dn
guldengencan

MesajTarih: Pr Au 28, 2008 9:14 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

o nasýl biþey yaa yazýk onlaradaa öyle kafalarý kesilmektense bi bakým evi falan yokmu oralara býrakýlabilinir
sahina61

MesajTarih: Pzr Eyl 07, 2008 11:05 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

3 aylýk bir tatilden sonra okul tekrar açýlýyor.Okula baþlayan ilk öðrencilerde okula gitme isteði, lise 3-lise 4 te olanlar ise yinemi diyerek okula baþlayacaklar.Yaz tatilin ardýndan tekrar okula baþlamak sýkýcý gelecektir.Güzel güzel uyumak, televizyon seyretmek, top oynamak varken ne dersi diyenler olacaktýr.
Ama yapacak bir þey yok elinde sonunda okula gidilip öðretim yýlý tamamlanýlacak.Ýlköðretim ve lise öðrencilerine okul süresince baþarýlar diliyorum….

sahina61

MesajTarih: Sal Ekm 28, 2008 2:47 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Okul çýkýþýnda merkezden eve doðru gidiyordum.Normal yoluma bakarak ilerlerken biri sesli þekilde Trabzonlu olmama raðmen Fenerbahçenin yenilmesine üzüldüm söylemiþti.Durmuþtum.Arkamý dönerek sen Trabzonlu musun söyledim.O da evet dedi.Ben soruyu sorarken takým olarak Trabzonsporlu olduðunu anlamýþtým.Fakat biraz konuþunca Trabzonlu olduðunu söylemiþti.Böylece tanýþmýþtýk.Bana Trabzonspor maçlarýný ailecek izledikleri kahvenin yerini söyledi.Buraya gelirsin demiþti.Biz Trabzonspor formasý sipariþi verdik onlarla maçý seyrediyoruz söyledi.Böyle konuþmalar geçince çok mutlu olmuþtum.

Memleketinden uzak bir yerde böyle memleketli görünce insan da sevinç yumaðý oluþturuyor

nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Serbest Kürsü Tm zamanlar GMT
Sayfaya git nceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz