nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
merwe_61

Kayt: 28 Au 2006

MesajTarih: Pts Au 25, 2008 9:50 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

1) 22 yaþýndan büyükler ve Trabzonspor lu olmayanlar bu odaya giremez, girerse çýkamaz, çýksa da iflah olmaz.
2) Odam daðýnýk görünse de çoook düzenlidir. Örneðin; savrulup atýlmýþ sanýlan bir eþofman aslýnda kirli bir çamaþýrýmý kapatmak için uygun bir biçimde yerleþtirilmiþtir.
3) Asla kapýmý vurmadan girmeyin! Aksi takdirde ben sizi vurabilirim.
4) Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz. Trabzon umun maçýný seyrediyor olabilirim.
5) Harçlýðýma yapýlacak zamlarýn maç fiyat artýþlarý göz önünde bulundurularak belirlenmesi tarafýmdan ön görülmüþtür.
6) Odamdan geleneksel ve göreneksel Adab-ý Muaþeret kurallarý geçer ve .. Ufak ufak gider.
7) Odamdan yükselen sesleri sakýn gürültü sanma. Bu sesler maçta tribünlere söyletmek için yaptýðým beste çalýþmalarýdýr. Bu çalýþmalara engel ve çengel olmanýz tavsiye edilmez!
Cool Eve geç kalmamýn yasaklanmýþ olmasý beni ýrgalamaz.Onlar beni ýrgalasa da ben onlarý ýrgalamam.Odamýn altýndan Avni Aker e çýkan tüneli kullanmamý istemiyorsanýz,saat kýsýtlamasý koymayýn,beni yer altýna inmeye zorlamayýn..!
9) Bu oda karne ve Bordo-Mavi lilerimin maç günleri umuma kapalýdýr.
10) -Bir kurþun atacaðým
Belindeki kuþaða
Þampiyonluk yaraþýr
Senin gibi uþaða
Hey hey Trabzon- diyebilenler için bu odaya girmeyi engelleyecek hiçbir kural yoktur.Ýþte bu kadar..!
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
myefsane

Kayt: 03 Arl 2006

MesajTarih: Pts Au 25, 2008 9:55 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

Güzel bir yazý Smile
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi MSN Messenger
guldengencan

Kayt: 13 ub 2008

MesajTarih: Pts Au 25, 2008 10:34 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

paylaþým çok güzeldi*clap**clap*
merwe_61

Kayt: 28 Au 2006

MesajTarih: Pts Au 25, 2008 10:36 am    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Gnder

teþekkür ederim yorumlarýnýz için *flower*
Baa dn
Kullancnn profilini grntle zel mesaj gnder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
nceki mesajlar gster:   

Yeni balk gnder   Bala cevap gnder    Yeþilalan & Baltacýlý Köyleri Forum Forum Ana Sayfa -> Fýkralar - Komik Yazýlar Tm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Gei Yap:  
Bu forumda yeni balklar aamazsnz
Bu forumdaki balklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz