nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
Muhammet_Ali
Kayt: 27 Ekm 2008 Mesajlar: 2
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2008 12:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Muhammed Ali Yýlmaz .....
07-11-1975 Trabzon ili Çaykara ilçesi ve Þahinkaya köyünde dünyaya geldim.Sýkýntýlý bir doðumdan sonra çilelerle dolum yaþam baþlamýþtýr...
Çocukluðum ve ilk okul yýllarýmýn tamamý ve orta okul 1. sýnýfa kadar orda geçti.Daha sonra Trabzon'a geldim ve liseyi tamamladým.Bu zaman içerisinde karadeniz kavalý çalýyordum ve müzik halk okyunlarý dernekleri ile cemiyetlerde kaval çalýyordum.Bazý folklor kurumlarý ile il dýþý yarýþmalara giderdim.Diðer bir yönde ise spor dallarý olan boks ve kung-fu ile yakndan uðraþtým bu hastalýk halen devam ediyor...1997 e ksdsr memleketimden dýþarý çýkmadým,çýktýysam da yaz aylarý olmuþtur..Kýþýn yörede tv kanalý olan ilk yerel kanalda müzik proðramýna baþladým.Gökkuþaðý Tv nin ilk müzisyenlerindendim.Ve daha sonraki zamanlarda yani 1997 de Ýstanbul yolculuðumdan sonra sanatçý aðabem olan Mustafa Topaloðlu sayesinde deðerli müzik yönetmenin Necip Yýlgýn ile tanýþtým ve amatörlük anlayýþýmdan sýyrýldým.bu eðitim halen devam ediyor..Çok teþekkür ederim hocama...
Ýstanbul'da müzik eðitimi dikkatli bir þekilde devam etmektedir..
Okuyanlara ve göz ucuyla bakanlara sevgilerimle ve saygýlarýmla...
(Karadeniz Bestekar Kaval Üstadý ve Ses Sanatçý Adayý) _________________ sevgi ve saygýya deðerlere,sevgi ve saygýlarýmla..
En son Muhammet_Ali tarafndan Pr Ekm 30, 2008 7:53 am tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2008 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sitemize hoþgeldiniz. sizi aramýzda görmekten mutluluk duyduk.
En son myefsane tarafndan Pts Ekm 27, 2008 1:03 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
ishak_hoca
Kayt: 27 Au 2007 Mesajlar: 491
|
Tarih: Pts Ekm 27, 2008 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aramizda sizide görmwk bize kývanç verir hoþgeldiniz |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Cum Ksm 07, 2008 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
[center] [/center] |
|
Baa dn |
|
 |
ahmetyuce
Kayt: 24 Arl 2007 Mesajlar: 494
|
Tarih: Cum Ksm 07, 2008 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
deðerli sýnýf arkadaþý m ali sitemize üye olduðu için teþekkür ederiz hoþ geldin kardeþim m.ali kardeþimizin sesi çok güzeldi fen bilgisi öðretmenimiz ahmet tabur dersin son dakkalarýnda m.aliye þarkýlar söyletirdi sesini çok beðenirdi engüzel þarkýçýmýz o idi birde özgür selçuk arkadaþýmýz vardý oda fena deðildi ikiside çok güzel söyledi m. alide top hastalýðý da vardý hele pas atmadýðýnýz zamanlar aðlamaklý tepki gösterirdi o günler baþkaydý kasetlerin çok güzel daha çok parlamaný gönülden istiyoruz müzik hayatýnda baþarýlar bi tavsiyem olcak biraz daha profösyenel aðýrlýklý çalýþýrsan daha iyi olur acizane fikrim kardeþim görüþmek üzere |
|
Baa dn |
|
 |
Muhammet_Ali
Kayt: 27 Ekm 2008 Mesajlar: 2
|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet yüce nasýlsýn kardeþim benim.
Ey gidi eski günler..neydi o günler deðil mi
Ama o günleri unutan çok kiþi var.geçmiþini unutan.birazda adamlýkla alakalý deðil mi ahmet??
Ankara'ya selamlar.. _________________ sevgi ve saygýya deðerlere,sevgi ve saygýlarýmla..
En son Muhammet_Ali tarafndan r ub 04, 2009 8:36 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
KuLeVaYaVuZ
Kayt: 04 ub 2009 Mesajlar: 7
|
Tarih: r ub 04, 2009 7:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Muhammet Abi Burdada Karþýlaþtýk Nasýlsýn Muhammet Abi _________________ ????Holaysalý???? |
|
Baa dn |
|
 |
|