nceki balk :: Sonraki balk |
Yazar |
Mesaj |
myefsane
Kayt: 03 Arl 2006 Mesajlar: 2240
|
Tarih: Pzr Ksm 25, 2007 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
[center] [/center]
Takýmýmýz Galatasaray maçý hazýrlýklarýný bugün 18.30'da basýna ve taraftara kapalý olarak yaptýðý antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye baþladý.
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri'nde yapýlan antrenmana Tolga Zengin katýlmazken Erdinç düz koþu yaptý.
Takýmýmýz antrenmanda Galatasaray maçýna yönelik taktik çalýþmasý gerçekleþtirdi.
24.11.2007 20:10:00
En son myefsane tarafndan Pzr Ksm 25, 2007 1:11 pm tarihinde deitirildi, toplam 1 kere deitirildi |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
|
Tarih: Pzr Ksm 25, 2007 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu maça bende Maratondan izlyeceðim |
|
Baa dn |
|
 |
AdemTEK
Kayt: 15 Ksm 2007 Mesajlar: 87
|
Tarih: Pzr Ksm 25, 2007 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
EVET ÇOK ÝYÝ HAZIRLANMIÞ MAÞALLAH!!!!!!!! _________________ DÜÞMANLARIM BANA NE YAPABÝLÝR KÝ;SÜRGÜN EDÝLMEM SEYAHAT ,HAPSEDÝLMEM HALVET ,ÖLDÜRÜLMEM ÝSE ÞEHADETTÝR
*BAÞIN DÜÞERSE DARA ADEM BABAYI ARA* |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
|
Tarih: Pts Ksm 26, 2007 7:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Alnt: |
Manþet Haber
Maç sonucu: Trabzonspor 0-1 Galatasaray
Turkcell Süper Ligi 2007-08 sezonu 13. haftasýnda Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Galatasaray ile oynanan karþýlaþmadan 1-0 maðlup ayrýldýk.
Trabzonspor 0-1 Galatasaray
Stad: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam, Hakan Özkan
Trabzonspor: Ahmet, Serkan, Tayfun, Tolga, Çaðdaþ, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz, Umut, Yattara(Dk. 74 Ömer Rýza)
Yedekler: Jefferson, Ergin, Ferhat, Mustafa, Adnan, Ömer, Hasan
Galatasaray: Orkun, Song, Barýþ(Dk. 44 Sabri), Lincoln, Hasan Þaþ(Dk. 79 Volkan), Mehmet Topal, Hakan Balta, Uður, Serkan, Arda(Dk. 87 Ümit), Servet
Yedekler: Aykut, Carrusca, Özgürcan, Sabri, Volkan, Mehmet Güven, Ümit
Sarý Kartlar: Dk. 35 Aman, Dk. 89 Ceyhun(Trabzonspor), Dk. 5 Hakan Balta(Galatasaray)
Goller: Dk. 89 Serkan(Galatasaray)
ÝLK YARI
Yattara, topu aldý. Sað kanattan ilerledi. Hakan Balta’yý geçti yerde kaldý. Hakan Balta bu pozisyon sonrasý sarý kart gördü.
Dk. 6 Arda, sol kanattan gitti. Çaprazdan ceza sahasýna girdi vuruþunda kaleci Ahmet iki hamlede topa sahip oldu.
Dk. 9 Ýleriye doðru oynan topu kafa ile Umut indirdi. Ceza sahasý dýþýnda Ceyhun topa sahip oldu. 2 metre kadar sürdükten sonra kaleye baktý çok sert bir þut çýkardý top az farkla auta gitti.
Dk. 12 Galatasaray ataðýnda sað kanattan yapýlan ortada ceza sahasý içinde Serkan boþ pozisyonda kaldý. Ýlk vuruþunu ýska geçti, ikinci vuruþunda top üst aðlarda kaldý. Çok tehlikeli b ir pozisyondu.
Dk. 17 Galatasaray takýmýnda Serkan topu aldý uzak mesafeden vuruþunda top kaleci Ahmet’te kaldý.
Dk. 27 Mehmet Topal ceza sahasý dýþýndan sert vurdu top yandan az farkla auta gitti.
Dk. 31 Yattara sað kanattan çok güzel geldi. Ortasýný yaptý Umut ön direðe doðru koþtu ve kafasýný vurdu top çok az farkla üstten auta gitti.
Ýlk yarýda önemli baþka pozisyon ve gol olmayýnca takýmlar soyunma odasýna 0-0 beraberlikle gittiler.
ÝKÝNCÝ YARI
Dk. 53 Ceyhun’un pasýnda topla buluþan Ayman’ýn vuruþu defansa çarparak rakip kalecide kaldý.
Dk. 60 Ceyhun müsait durumda topla buluþtu ve þutunu gönderdi. Bu top defansa çarpýp yön deðiþtirdi ve sað direk önüne yöneldi. Burada boþ durumda Umut yükselip kafayý vurdu ama topu yandan auta gönderdi.
Dk. 70 Galatasaray ataðýnda Lincoln sað kanattan ortaladý arka direkte Barýþ uçarak vurdu top az farkla auta gitti.
Dk. 72 Mehmet Topal ceza sahasý dýþýndan çok sert vurdu kaleci Ahmet yatarak topu kornere attý.
Dk. 77 Ceyhun’un uzun kullandýðý taç atýþýnda Servet’ten seken topa Gökdeniz vole vurdu top farklý þekilde auta gitti.
Umut sol kanattan geldi ceza sahasýna girdi. Ayaðýnýn dýþý ile vuruþunda top uzak köþenin dibinden auta gitti.
Dk. 86 Ceyhun’un kullandýðý korner atýþýnda arka direkte Tolga kafayý vurdu top kaleci Orkun’da kaldý.
Dk. 89 Galatasaray takýmýnda Serkan topu aldý. Ceza sahasý dýþýndan çok sert vurdu ve topu filelere gönderdi. 0-1
Ýlerleyen dakikalarda baþka gol olmayýnca takýmýmýz sahadan 1-0 maðlup olarak ayrýldý. |
maça gittiðime gideceðime herþeyine piþman oldum futbol adýna hiç birþey yoktu.
Yattara oynamýyor. gökdeniz sola koydular adam doðru dürüst top gitmedi giden topda adam solda oynayamýyor kayýp ediliyor. Çok geç alýnmýþ bi kararla gökdeniz saða alýnýr alýnmaz ataklar baþladý ancaksonuç alýnamadý.
haber7.comda böle bir manþet gördüm ne denir ki bilmiyorum Alnt: | Trabzonspor'u yýkan Trabzonlu çýktý
Dünkü karþýlaþmanýn tek golünü atan Serkan Çalýk, ailesinin Trabzonsporlu olduðunu söyledi. Serkan, 'Babam her zaman 61 numaralý formayý giymemi istiyor' dedi. |
Adamlar Trabzonda oynamýyor baþka takýma a gidince oynuyor ben anlamýyorum sorun kimde anlamýyorum...
Bir daha maça da gideceðimi sanmýyorum...
Küçük bir not:
Takýmýmýzýn Galatasaray ile oynadýðý karþýlaþmanýn seyirci sayýsý ve hasýlat miktarý belli oldu. Buna göre karþýlaþmayý 13.743 biletli seyirci 190 bin YTL ödeyerek izledi.
Bu millette umut var ancak bu sahnelerden sonra pek birþe olacaðýný sanmýyorum |
|
Baa dn |
|
 |
myefsane
|
|
Baa dn |
|
 |
sahina61
Kayt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 1289
|
Tarih: Pts Ksm 26, 2007 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Dakika 89, gol diye baðýrýyor radyodaki spiker.Serkan attý diyince birden gol diye baðýrýyorum.Ama sonra Galatasaray 1-0 öne geçti diyince haylal kýrýklýðýna uðruyorum.Meðere golü atan Trabzonlu Srkan deðil, Galatasaraylý Serkanmýþ... _________________ HH |
|
Baa dn |
|
 |
idrisvarli
Kayt: 01 ub 2007 Mesajlar: 38
|
Tarih: Pts Ksm 26, 2007 8:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu takým iflah olmaz allah sonumuzu hayýr etsin
|