Yazı Boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Recep Köksal'ı makamında ziyaret ettik
24 Kasım 2009 Salı Saat 18:38
Yayın koordinatörümüz, Kemal Çuman Trabzon Belediyesi Baş Danışmanı Hemşehrimiz, Köylümüz Sayın Recep Köksal’ı makamında ziyaret etti.

1995 yılında Ziraat Mühendisi olarak Trabzon Belediyesinde göreve başlayan köylümüz Recep Köksal, uzun yıllar Park ve Bahçeler müdürlüğü görevinde bulundu. 29 mart 2009 tarihinde yapılan belediye seçimlerinde Trabzon Belediye başkanlığına seçilen, Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun baş danışmanlığına atandı. Site yönetimi olarak, çalışma makamında ziyaret ettiğimiz Recep Köksal’a çalışmalarını sorduk. Köksal; Öncelikle bizi unutmadığınız için teşekkür ederim. Yıllardır belediyede elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübelerimizi halkın yararına kullanmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bende sizleri takip ediyorum,Yeşilalan.net sayın yöneticilerinin, Köylerimiz adına böylesine güzel bir siteyi kurarak hemşerilerimizin hizmetine sunması takdire şayan bir hizmet olarak görmekteyim. Emeği geçenlerin hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Köylerimiz ve köylülerimizin sorunlarını çözmek, Köylerimizi geliştirmek ve yaşanılır bir köy haline getirmek adına yapılacak birliktelik çalışmalarda her türlü desteği sağlayacağımızın, bilinmesini istiyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kurban bayramlarını kutlar sağlık ve mutluluklar diliyorum. Dedi.

Bu haber toplam 7058 defa okundu.
BAŞARILAR DİLERİM.
mehmet VURAL
Sevgili kardeşimiz Recep KÖKSAL beyefendiye bütün çalışmalarında başarılar dilerim.
13 Aralık 2011 Salı Saat 13:15
saygıdeger abicim
fatma nur ayas
yeni işinin hayırlı olmasını temenni eder başarılar dilerim.Güzel trabzonumuz için güzel ve hayırlı çalışmalar dilerim.saygılarımla.
25 Aralık 2009 Cuma Saat 23:16
TEBRİK
RECEP OCAK
MUHTEREM KARDEŞİM, YENİ GÖREVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLAH MUVAFFAK EYLESİN.
08 Aralık 2009 Salı Saat 17:50
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
ŞAİRLERİMİZ
SİTE ANKET
Köyümüzün Öncelikli en önemli sorunu sizce nedir?
Yollar
Cenaze Morgu
Çöp
Kanalizasyon
Şadırvan ve Ortak Tuvaletler
Künye . Reklam . İletişim . RSS   Copyright © 2024 Yeşilalan(Holaysa) Köyü Tanıtım Sitesi
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım & Tasarım : Mahmut ÖZDEMİR